Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jan Joosen koninklijk onderscheiden

Geplaatst op zaterdag 2 mei 2009 om 12:10 uur

Jan Joosen heeft op 29 april 2009 een Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange sportieve verdiensten als vrijwilliger. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding is uitgereikt door het voltallige college van burgemeester en wethouders bij hem thuis, onder de aanwezigheid van familie en (sport)vrienden.

 
We kennen Jan al vele jaren van zijn vele activiteiten binnen de vereniging, of het nu is als trainer, speaker, organisator van evenementen of lid van een of andere commissie hij is altijd paraat met zijn inzet en enthousiasme. Hij is binnen onze vereniging hiervoor al benoemd als lid van verdienste.  Naast zijn werk voor Atledo is  Jan Joosen is sinds 1979 actief als vrijwilliger bij de Stichting Avondvierdaagse Dongen, waarvan al 10 jaar als voorzitter. Op deze manier heeft hij al 29 keer meegeholpen de avondvierdaagse te organiseren. Wij zijn van mening dat de onderscheiding meer als terecht is toegekend.
 
We willen Jan dan ook namens het bestuur en de leden van Atledo van harte feliciteren met deze onderscheiding.
Voor een ieder die Jan wil feliciteren zal op woensdag 6 mei 2009 vanaf 20.30 uur in de kantine van Atledo een receptie worden georganiseerd.