Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Pupillen presteren tijdens de 1ste competitie

Geplaatst op donderdag 23 april 2009 om 19:26 uur

Zaterdag 18 april was het eindelijk zover: de eerste competitiewedstrijd voor de pupillen. Gelukkig was het mooi weer, na alle regen van vrijdag, al stond er wel een sterke wind af en toe.

Atledo was met 28 pupillen aan de start. Een record-aantal* (het eerste record dat sneuvelde die dag en heel veel persoonlijke records zouden nog volgen). * (redactie: op 13-04-2002 deden aan de pupillencompetitie in Dongen maar liefst 36 Atledo-pupillen mee)

Aan het eind van de dag werden de punten opgeteld en wat bleek?? De Atledo-jongens staan met een totaal van 10069 punten helemaal bovenaan, met een riante voorsprong van 888 punten op de nr 2. We kijken al voorzichtig naar de finale die op 20 juni in Best gehouden wordt.

Ook de meisjes hebben perfect gepresteerd; zij hadden een wat kleiner team en moesten met wat minder meisjes de punten binnenhalen. Ondanks dat, staan zij met 7623 punten op een goede 4e plek.
 
We feliciteren Attila, Lekan, Glenn, Niels, Rik V., Cas, Quirijn, Sam, Scott, Tycho, Jelle, Ruben, Geert, Rik L., Phill, Dion, Dominique, Indy, Marijntje, Anke, Nita, Nenah, Anne Le., Anouk, Robin, Maxime Anne Lo. en Joyce met hun fantastische prestaties en danken hen en hun ouders voor hun inzet.
We kijken al vol verwachting uit naar de 2e competitiewedstrijd op 16 mei in Baarle-Nassau.