Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

250 euro voor het Thomashuis Dongen

Geplaatst op zondag 12 augustus 2018 om 21:30 uur

Op woensdagavond 18 juli gingen Johan Jacobs en ondergetekende om half acht ‘s avonds naar het Thomashuis aan de Hoge Ham. Ze wisten daar dat we kwamen en de ontvangst was als altijd hartelijk en heel enthousiast.

Het was mooi weer dus zaten we buiten aan een grote tafel onder de parasol. We werden getrakteerd op koffie met vlaai en er volgde een druk en afwisselend gesprek over vakantie, werk en sportprestaties, met veel grapjes tussendoor. Over een week zouden ze met zijn allen naar Duitsland gaan, een weekje op vakantie naar het Sauerland. Daar werd naar uitgekeken, dat was wel duidelijk.

De tijd vloog voorbij en ineens was het moment daar om de cheque te overhandigen. Dat deed Johan Jacobs op zijn eigen welbekende manier met een geintje en welgemeende woorden. De cheque werd onder luid applaus en met veel gejuich in ontvangst genomen.

Ook dit jaar was er weer het mooie bedrag van 250 euro bij elkaar gelopen door de deelnemers aan de sponsorloop DDD.

Dat moest gevierd worden met champagne dus werden er glazen gehaald en een fles champagne open gemaakt, alcoholvrij natuurlijk, maar zoet en met heel veel bubbels. In een mum van tijd had iedereen een goed gevuld glas en kon er worden geproost op een geslaagde sponsorloop 2018. Daarna was het tijd om iedereen een fijne vakantie te wensen en tot ziens op het Specials Event op 8 september bij Atledo.

Hens Koreman