Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

27 mei - wandeling Hasseltse kapel

Geplaatst op maandag 7 mei 2018 om 19:09 uur

Op zondag 27 mei, in de Maria-bedevaart maand, gaan we weer met een groep wandelaars naar de Hasseltse kapel in Tilburg. Deze activiteit is niet alleen voor leden uit de wandelgroep, maar ook voor alle lopers, technische atleten én vrienden of familie die een gezellige ochtend mee willen gaan wandelen! Het is geen wedstrijd maar een echte groepswandeling. Samen uit, samen thuis!

We starten om 7.00 uur bij Atledo (kantine open vanaf 06.45u voor evt. nog koffie of thee), waarna we via de Vierbundersweg ongeveer 11 km richting de kapel lopen. Daar is er gelegenheid tot het bezoeken van de kapel, het aansteken van een kaarsje en het drinken van een kopje koffie of thee (eigen kosten). Rond de klok van 9.45 uur wandelen we de 11 km via de Dongenseweg/Eindsestraat weer terug en sluiten we af met een kopje soep en een worstenbroodje bij Atledo. De kosten hiervoor zijn € 2,50 per persoon s.v.p. op zondagmorgen 27 mei contant betalen. Op inschrijflijst of mail aangeven of je bij je worstenbroodje Tomaten of Erwtensoep wilt. Indien je geen Soep met worstenbroodje wilt ook even aangeven. Je kunt dan tegen de gebruikelijke prijs eventueel een andere consumptie in de kantine gebruiken. 

Kun jij twee keer 11 km wandelen en heb je zin om gezellig mee te gaan met Atledo? Nodig je vrienden of familieleden uit en geef je op. Schrijf je naam op de WITTE inschrijflijst in de hal van het clubhuis of mail je inschrijving naar a.aarden@home.nl

Wil je alleen de terugweg meewandelen zorg dan dat je tussen 09.30u en 09.45u in Tilburg bij de Hasseltse kapel bent. Inschrijven op GELE inschrijflijst of opgeven via a.aarden@home.nl en aangeven dat je alleen mee terugloopt.