Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Pupillen Atledo presteren goed in Zundert

Geplaatst op zondag 29 april 2018 om 10:33 uur

Op zaterdag 21 april hebben er 6 pupillen van Atledo meegedaan aan een atletiekwedstrijd 'traditionele stijl'. DJA Zundert was de gastheer van dit leuke en sportieve evenement. Een atletiek wedstrijd speciaal voor pupillen waarin de atleten 3 onderdelen afwerken, een mini meerkamp dus.

Ondanks de temperaturen hebben de pupillen goed gepresteerd. Om 10 uur was de eerste pupil aan de beurt. Het was onze mini Giel die begon met verspringen, daarna 40 mtr sprint en als laatste het bal werpen. Giel verbrak 2 pr's en behaalde een dik verdiende 1ste plaats.

Ook Siebe was erbij voor de categorie C. Siebe had er zin in en heeft op de meerkamp 2 pr's verbroken en wel op bal werpen als op verspringen. Voor de meerkamp behaalde Siebe een mooie 3de plaats. Siebe heeft ook meegedaan met de 600mtr, en ook daar verbrak hij zijn pr. hij heeft super gelopen en kwam als eerste over de finisch en behaalde een mooie gouden medaille.


Siebe op plek 3 van de meerkamp

Ook Anouk en Fenn waren erbij. Ze begonnen als eerste aan de 40mtr sprint gevolgd door hoogspringen en daarna bal werpen. Wat was het zwaar met de hoge temperaturen maar wat hebben ze hun best gedaan. Anouk behaald een mooie 5de plaats en Fenn werd 4de.

Anouk heeft ook meegedaan met de 1000mtr. Ondanks de hitte heeft ze toch haar eigen pr verbeterd.

Verder waren Nieke en Jill als A pupillen van de partij. Zij begonnen met de 60mtr sprint gevolgd door kogelstoten en als afsluiter het verspringen. Nieke heeft op de 60mtr haar pr verbeterd. Jill heeft ook nog de 1000mtr gerend, door een blessure kon Nieke helaas niet met de 1000mtr meedoen.

 

Deze bikkels hebben onder hele warme omstandigheden super hun best gedaan.