Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Gratis meetrainen met Atletiek op Maat

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018 om 12:13 uur

Hallo allemaal, Graag willen we jullie kennis laten maken met de trainingsgroep “Atletiek op Maat” bij Atledo. Deze enthousiaste groep startte een aantal jaren geleden voor sporters met een verstandelijke beperking.Deze groep traint op vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur op het Atledoveld. Er komen verschillende atletiekonderdelen voorbij, allemaal in aangepaste vorm, zodat iedereen mee kan doen. Dit varieert in looponderdelen, werpnummers (kogel en speer) en springen (ver en hoog). Zo is er voor ieder wat wils! Ook is er een paar keer per jaar een wedstrijd. Hier hoef je natuurlijk niet verplicht aan mee te doen, maar het is wel altijd gezellig met elkaar en met atleten van andere clubs.

In de maand maart kun je bij ons gratis mee komen doen, zodat je kennis kunt maken met de atletieksport en met deze gezellige groep. Want wat is er nou leuker om lekker samen te sporten?! Dus neem je sportvrienden – en vriendinnen mee en kom meetrainen! Iedereen is van harte welkom! Wat heb je nodig als je mee komt trainen: Sportieve kleding waarin je, je lekker kunt bewegen. Kleed je bij koud weer warm aan in een traingingsbroek en trainingsjack/trui. Verder dragen we sportschoenen met profiel (geen voetbalschoenen).

Voor extra informatie kun je HIER terecht. Heb je specifieke vragen, neem dan contact op met één van onze trainers: aom@atledo.nl.

Graag hopen we je in maart op ons Atledoterrein te kunnen verwelkomen!

Een sportieve groet!