Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

13-3-9 Prijsuitreiking SMBC-Crosscircuit Regio 13

Geplaatst op dinsdag 3 maart 2009 om 15:39 uur

Plaats: Clubgebouw Attila Tilburg
 
Aanvang:        19.30 uur pupillen & junioren
                        20.30 senioren & masters
 
We gaan het cross seizoen afsluiten. We hopen, dat iedere deelnemer er veel plezier in heeft gehad en alweer uitkijkt naar het volgende cross seizoen.
 
Maar bij ieder circuit horen natuurlijk ook winnaars. Er is in diverse categorieën gestreden om de prijzen. Vooral bij de jeugd is het ieder jaar weer reuze spannend. Steeds zijn er nieuwe jeugdleden, die zich sterk hebben verbeterd en dat graag willen laten zien.
 
Hoe worden de prijzen verdeeld…..:
·                    Voor de beste 3 in iedere Atletiekunie-categorie zijn prijzen beschikbaar; voor de eerste 3 bij de jeugd zijn er heuse bekers;
·                    voor de eerste 3 bij de volwassenen zijn er geldprijzen.
·                    De beste 3 atletiekverenigingen ontvangen een beker (pupillen/junioren en senioren/masters apart).
·                    Ook is er een verrassing voor alle deelnemers bij de jeugd.
 
Onze eigen prijswinnaars, allemaal in het zilver zijn: Phil Pols, Jelle de Roon en Martijn Flipsen. Gefeliciteerd met jullie tweede plaatsen in het eindklassement !!
Helaas is Menno van Eersel zijn derde regioplaats net misgelopen op 8 seconden in de laatste cross. De vierde plaats is altijd ondankbaar, maar een kleine felicitatie van ons allen !!
Als vereniging hebben we het ook prima gedaan! Op dit moment is niet duidelijk, hoe we er voor staan. De eerste groep staat vierde na de voorlaatste wedstrijd en de tweede groep zelfs tweede. Atledo heeft erg goed gescoord in de laatste cross! en we rekenen dan ook op prijzen voor beide groepen!
 
Graag tot 13 maart in de kantine van Atilla !!
 
 
Jullie trainers.