Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo bedankt Rabobank Tilburg e.o.

Geplaatst op woensdag 8 november 2017 om 22:50 uur

Rabobank Tilburg en omstreken draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe en laat dat merken door jaarlijks een deel van haar winst aan de verenigingen te schenken in de vorm van sponsoring.

Dit jaar is er gekozen voor een geheel nieuwe opzet in de vorm van de Rabobank Clucbkascampagne. Dat houdt in dat verenigingen zich met een evenement of project dat zij zelf organiseren kunnen inschrijven. Vervolgens kan daar door de leden van de Rabobank op worden gestemd. Iedere lid heeft vijf stemmen en iedere stem vertegenwoordigt een bepaald bedrag in geld. In totaal was er dit jaar 200.000 euro beschikbaar.

Ook Atledo heeft meegedaan en zich aangemeld met Run for Fun, de instapgroep voor (her)beginnende lopers die twee per jaar wordt georganiseerd door Johan Jacobs en Trix Hoppenbrouwer. Dat heeft dat veel leden aangesproken want we hebben héél veel stemmen gekregen en een cheque mogen ontvangen met het fantastische bedrag van 1.512,15 euro.

Daar zijn we erg blij mee en we zullen het geld dan ook goed besteden om nog meer mensen in beweging en aan het sporten te krijgen.

Atledo bedankt de Rabobank Tilburg en omstreken en alle Rabobank leden dan ook van harte voor hun stem en steun aan onze vereniging.

Heb je een rekening bij de Rabobank? Wordt dan lid (kost niks) en stem volgend jaar ook mee.

Bestuur Atledo

Mariëlle Farla-Jonkers overhandigt namens de Rabobank Tilburg e.o. de cheque aan secretaris Hens Koreman en Run for Fun lid Marcel Oerlemans.

De voorzitter, trainers en deelnemers van Run for Fun bedanken de Rabobank Tilburg e.o. en de Rabobankleden voor hun stem en bijdrage.