Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Trainingstrail (update incl. aftermovie)

Geplaatst op vrijdag 13 oktober 2017 om 23:04 uur

Inclusief AFTERMOVIE

Lopers en verzorger voor de start in het door Regie op Loopbaan gesponsorde shirt.

Traditiegetrouw is Atledo met veel deelnemers vertegenwoordigd bij de crosswedstrijden van Regio 13. De Blauwe Meer Cross op 22 oktober is de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Ter voorbereiding zijn 22 Atledo-ers op “trainingstrail” in Berg en Dal geweest om daar de N70 te lopen.

Naast een sportieve activiteit moest het bovenal een leuke en gezellige dag worden. En dat werd het. De dag werd gestart met een gezamenlijk ontbijt in de Atledokantine. Dat was geregeld was door sponsor Regie Op Loopbaan. Naast een ontbijt werden de lopers ook door de sponsor voorzien van een mooi loopshirt.

Met een goed gevulde maag en na een uurtje rijden werden de Atledo-ers verwelkomd met een kop koffie in het dorpshuis van Berg en Dal. Bij iedereen was een gezonde spanning voelbaar want de N70 staat bekend als een zware route met meer dan 400 hoogtemeters.

En zwaar was het. Veel klimmen en dalen over onverharde paden en trappen. Maar de omgeving was prachtig en de weergoden waren de Atledo-ers goed gezind. En door de prima verzorging onderweg was het voor iedereen puur genieten.

Vermoeid maar voldaan werd in het dorpshuis genoten van soep en broodjes. Vanzelfsprekend werd de dag afgesloten met een borrel in de Atledokantine.

De trainingstrail was sportief en zwaar, maar bovenal erg leuk. Atledo is klaar voor het nieuwe crossseizoen.