Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

PR-regen voor Atledo-pupillen bij indoorwedstrijd

Geplaatst op dinsdag 17 februari 2009 om 21:55 uur

Afgelopen weekend werd in Kaatsheuvel een indoorwedstrijd Atletiek georganiseerd en natuurlijk waren de pupillen van Atledo daarbij.
De jongens en meiden hebben weer prima gepresteerd en ze gingen allemaal met minimaal  één persoonlijk record naar huis. Sommigen haalden zelfs twee of drie PR’s.
C-pupil Stijn van Schijndel scoorde op alle drie de onderdelen een nieuw PR, evenals zijn leeftijdsgenoot Ruben Bogers, die ook nog eens op de derde plaats in de meerkamp eindigde en dus een bronzen medaille omgehangen kreeg.
In diezelfde categorie scoorde Geert van Krevelen twee PR’s ,waaronder een keurige 6,11 meter verre stoot met de één kilo-kogel.
Het goud ging in deze categorie naar Phill Pols.
Vorige week nog werd hij clubkampioen op de cross bij Atledo. Hij liet vandaag zien, dat hij een allround atleet is.
Dominique van Beverwijk liep voor het eerst een sprintafstand van 50 meter.
Ze kwam in een prima tijd van 9,7 seconden over de finish.
Haar zus Maxime kon drie PR’s noteren en had een mooie stootte de kogel wel 4,66 meter ver.
Indy Flipsen evenaarde haar PR op hoogspringen; zij sprong 1,10 meter hoog. Ze liet haar goede vorm zien en liep ook nog een PR op de 50 meter sprint.
De jongens A-pupillen liepen bijna allemaal een PR op de 50 meter.
Rick Theeuwes liet ook nog eens een PR noteren op hoogspringen.
Quirijn van Dongen haalde net als Rick een PR op hoogspringen. Scott Pols liep in 8,3 seconden een heel snelle tijd op de 50 meter.
Sam van der Pol haalde op alle drie de onderdelen een PR en vooral zijn nieuwe PR-hoogte van 1,15 meter met hoogspringen zorgde ervoor, dat hij in het eindklassement op een derde plaats eindigde. Tweedejaars A-pupil Glenn Pols liep ontzettend rap naar een nieuwe recordtijd van 8,6 seconden op de sprint.
Tot slot was er wederom goud voor de nieuwe club-crosskampioen Lekan Dalenberg. Hij verbeterde zijn PR op hoogspringen tot 1,35 meter.
Kortom.. een zeer geslaagde dag voor de pupillen van Atledo en hun trainers Bieke Merkx, Alex van Krevelen en Tim Geers.

 

 Phill en Ruben op het podium

 

Sam op het podium

 

Sprint-start van Lekan en Glenn