Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Verslag + Foto's clubkampioenschappen

Geplaatst op maandag 2 oktober 2017 om 15:44 uur

Vorig weekeinde waren de clubkampioenschappen van Atledo. Anne Leemans maakte een kort verslag en Ard-Jan Moerdijk schoot enkele foto's.

Clubkampioenschappen weer geslaagd en zonnig

Door alle categorieën werd er in het weekend van 23 en 24 september gestreden om de titel clubkampioen 2017.  Net als voorgaande jaren konden we ook dit jaar genieten van een aanwezig zonnetje. Atleten, supporters en vrijwilligers zorgden samen weer voor een goede sfeer.

Op zaterdag kon er na het laatste onderdeel genoten worden van een heerlijke barbecue verzorgd door Keurslagerij Marco van Strien. Er werd door sommigen tot in de laatste uurtjes geborreld.

De volgende ochtend stonden de meeste atleten dan ook fris en fruitig klaar voor hun eerste onderdeel. Anderen hadden iets meer moeite met opstarten. Deze dag waren ook de pupillen aanwezig. Er werd flink aangemoedigd door ouders, opa’s, oma’s en clubgenoten. Dat zorgde ervoor dat atleten nog net een sprintje konden trekken naar de finish.

Na de 1500 meter zaten de clubkampioenschappen er echt op. De schoenen mochten uit en de diploma’s en medailles konden in ontvangst genomen worden.

Het was weer een geslaagd weekend.

Enkel foto's van het weekend vind je HIER.