Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Supergezellig Atledo jubileumfeest

Geplaatst op woensdag 6 september 2017 om 00:49 uur

Atledo werd op 30 augustus 1982 opgericht en bestaat dit jaar dus 35 jaar en dat werd zaterdag op uitbundige wijze gevierd.

Met bijna 250 deelnemers en een mooi zonnetje werd er door diverse teams hard gestreden om de prijzen bij de Hollandse meerkamp. Het enthousiasme en het plezier dropen er vanaf. In het bijzonder de inzet van de beide Thomashuisteams was hartverwarmend. Maar ook de andere teams met jonge kinderen, ouders en soms een opa gingen volop de uitdagingen van de sponsbroekenrace en het Rups-lavaspel aan.

Naast de meerkamp was er ook nog een fietstocht georganiseerd voor de leden die wilde genieten van de fantastische natuur in de omgeving. Dat er onderweg vele vragen moesten worden beantwoord hield de deelnemers bij de les. Wist u trouwens dat er in Oosterhout een smurf woont?

Gezien de geweldige leutige inzet van alle deelnemende teams had de jury na rijp beraad besloten om conform de gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ alle teams ex-aquo als winnaar uit te roepen.

Van af zes uur was er een (beschaafde) DJ en kon men deelnemen aan een uitstekend buffet dat gesponsord werd door Keurslagerij Marco van Strien, het viel niet mee om alles op te krijgen.

Mede dankzij de sponsoren Stichting Parkplezier, Stichting Donckhuys, Paul de Groenteman en Keurslagerij Marco van Strien, die hebben gezorgd voor het nodige materiaal en lekker eten, kunnen we spreken van een geslaagd evenement.

De organisatie verdient alle lof voor deze perfecte dag en het “warme” bekende Atledo familiegevoel was weer in overvloed aanwezig, tot in de late uurtjes.

Meer foto's van deze dag staan inmiddels op onze Facebookpagina. Die is ook zonder Facebookaccount te bekijken.