Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Programma jubileumdag bekend!

Geplaatst op maandag 3 juli 2017 om 13:54 uur

Atledo bestaat dit jaar 35 jaar en dat vieren we op 2 september! Alle leden zijn welkom, samen met vrienden, vriendinnen, ouders, kinderen, opa's, oma's, collega's. Het programma voor deze speciale jubileumdag is inmiddels bekend.

Om 13.30 uur beginnen we met een oergezellige Hollandse Meerkamp en de ludieke Tour d'Atledo. Voor de Hollandse Meerkamp kan ingeschreven worden in groepjes van 6 tot 8 personen, voor de fietstocht is geen aantal.

Rond 18.00 uur is het warm en koud buffet, door Slagerij Van Strien verzorgd, geopend.

Na het eten is er de gelegenheid om lekker wat te drinken met elkaar tijdens de afterborrel op deze heerlijke zwoele septemberavond.

Wil je mee doen? Alle leden hebben via de mail een inschrijfbriefje toegestuurd gekregen. Vul deze uiterlijk 16 augustus 2017 in en stuur het op naar activiteiten@atledo.nl. In de kantine van Atledo liggen ook inschrijfbriefjes, deze kun je tevens daar inleveren. 

Ook zoeken we nog mensen die willen helpen op deze onvergetelijke dag. Wil je helpen om alles soepel te laten verlopen, laat dit dan even weten via activiteiten@atledo.nl.

Als je niet mee doet, ben je natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken!

Graag tot ziens op de gezelligste dag van het jaar!