Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Goede Prestaties van Atledo

Geplaatst op maandag 26 januari 2009 om 12:34 uur

Goede Prestaties van Atledo
 
Op zondag 25 januari 2009 gingen vier pupillen voor een indoorwedstrijd naar sporthal De Schutskamp in Den Bosch.
 
Bij de C-pupillen presteerde Phill Pols goed door op alle onderdelen te winnen. Hij stootte de kogel naar 7.06 meter wat een nieuw persoonlijk record betekende (dit is bijna 80 cm verder dan zijn vorige PR) , sprong één meter hoog en deed de 35 meter sprint in 6,5 seconden.
 
Bij de A-pupillen werd het geduld goed op de proef gesteld. Dit kwam vooral door het hoge aantal deelnemers en dat de 1e en 2e jaars niet gesplitst waren. Hierdoor waren ze 2 ½ uur bezig met hoogspringen en ook een hele tijd met het kogelstoten.
Eerste jaars A-pupil Sam van de Pol werd 11e , mede door zijn hoge sprong van 1.10 meter, stootte de kogel 5.72 meter ver en een sprint van 35 meter in 6.7 seconden.
Ook Scott Pols was goed op dreef, sprong 1.05 meter hoog, stootte de kogel naar 5.91 meter wat een nieuw persoonlijk record betekende en deed de sprint in 6.1 seconden, wat een evenaring was van zijn vorig persoonlijk record.
Al deze prestaties leverde hem een zesde plaats op bij de 1e jaars A-pupillen.
 
Bij de 2e jaars A-pupillen deed Glenn Pols ook goede zaken, sprong 1.05 meter hoog, stootte de kogel 6.42 meter en sprintte in 6.4 seconden naar de eindstreep.

Dit leverde hem een vierde plaats op in het eindklassement.