Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledojeugd en special in de prijzen in Waalwijk

Geplaatst op zaterdag 18 februari 2017 om 12:42 uur

Een kleine groep pupillen en een special van Atledo Atletiek op Maat trokken hun zaalschoenen aan voor de indoorwedstrijd in de sporthal in Waalwijk. Dit dappere groepje van zes atleten nam toch mooi drie medailles mee naar huis. C-pupil Anouk Rutjes kreeg na een prima sprong van 95 centimeter (net onder haar PR) en met PR’s op sprint en kogel welverdiend het goud omgehangen. Ook C-pupil Fenn Oerlemans (nog aan het bijkomen van zijn verjaardag de dag ervoor) wist een medaille in de wacht te slepen. Hij nam het brons mee naar huis na twee evenaringen van zijn beste prestaties op sprint en hoog. En met ook een goede stoot met de kogel, mag hij trots zijn op zijn prestatie.

B-pupil Jurre Verschure, heeft de smaak van de indoors helemaal te pakken. Ook hij mocht tros naar huis nadat hij zijn PR’s bij het hoogspringen en bij het kogelstoten had verbeterd. Nieke Westerveen eindigde dit keer op de vervelende vierde plaats net naast het podium, maar ook zij was zeker tevreden over de verbetering van haar PR bij het kogelstoten.

Joris Daalmans hield de eer hoog bij de A-pupillen. Naast twee PR’s nam hij ook een mooie indoorervaring mee naar huis. Wel ging er iets mis met de elektronische tijdwaarneming. Hij kreeg eerst een wel heel snelle tijd toegekend. Maar gelukkig kon dit allemaal zonder overlopen gecorrigeerd worden.

Jorrit Heijkant doet graag mee aan indoorwedstrijden. Hij liet bij de Atledo-indoor zien dat hij bij het hoogspringen over 1 meter 30 kan en dat liet hij ook in Waalwijk weer zien. Na ook nog een sterke sprint en een goede stoot met de kogel mocht hij de bronzen medaille mee naar huis nemen.

Gefeliciteerd met jullie prestaties en bedankt voor de begeleiding, Benno Snepvangers en Lisa Woudenberg. De volledige uitslag kun je hier lezen.

Nu op naar onze eigen Van den Noort Atledo Cross aanstaande zondag (19 februari). Heb je je nog niet ingeschreven? Geen nood, dat kan gewoon ter plaatse tot 45 minuten voor de start van je onderdeel. Tot ziens in de Duiventoren.