Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Gratis inloopspreekuur Medifit voor Atledoleden

Geplaatst op zondag 27 november 2016 om 16:34 uur

Hoi Atledo-ers,

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Jurjen Schuurmans en ik ben naast fysiotherapeut ook manueel therapeut, echografist en locatiemanager van Medifit Fysiotherapie in Dongen, gevestigd in Sportcentrum de Vennen.

 

Sinds een paar maanden werken Medifit en Atledo samen ter verbetering van de (para-)medische zorg voor alle leden van Atledo. Ik ben bij een trainersvergadering geweest en we hebben samen constructief en prettig de mogelijkheden voor fysiotherapeutische begeleiding besproken.

Het is goed om te weten dat Medifit een gratis inloopspreekuur heeft voor alle atleten en lopers op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur. Schroom niet om bij pijntjes of een blessure hier gebruik van te maken. We geven vrijblijvend advies en door de korte lijntjes met de trainers kunnen we samen de kortste weg naar pijnvrij hardlopen bepalen.

Ik hoop dat jullie klachtenvrij de atletiek kunnen beoefenen, maar mocht er een blessure zijn, dan zie ik je graag langskomen en gaan we er samen tegenaan. We staan klaar om jullie goed en snel te helpen bij blessures!

Met sportieve groeten,

Jurjen Schuurmans