Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Goede prestaties van Atledo jeugd bij indoor DAK

Geplaatst op zondag 14 december 2008 om 23:29 uur

In sporthal “die Heygrave” in Vlijmen vond op 14 december een indoorwedstrijd plaats, waarbij de atleten van Atledo goed gepresteerd hebben.
Bij de C-pupillen werd Phill Pols eerste op de meerkamp, door alle onderdelen te winnen. Hij haalde o.a. een persoonlijk record bij hoogspringen door over 1.00 meter te springen.
Bij de eerste jaars A-pupillen deden drie jongens mee.
Quirijn van Dongen scoorde twee persoonlijke records: op de 35 meter sprint 6.6 seconden en met kogelstoten 5.24 meter. Helaas liet de techniek bij hoogspringen hem enigszins in de steek.
Sam van der Pol eindigde als zesde in het klassement van de meerkamp met een persoonlijk record op de 35 meter sprint van 6.5 seconden.
Scott Pols zette een prima prestatie neer door tweede te worden op de meerkamp met twee evenaringen van zijn persoonlijke records bij de sprint en het hoogspringen.
Bij de tweede jaars A-pupillen was Glenn Pols goed op dreef. Met o.a. een persoonlijk record van 1.15 meter bij het hoogspringen werd hij vierde in het klassement.
Lekan Dalenberg wist de eerste prijs in deze meerkamp te halen door alle onderdelen winnend af te sluiten.
Ook de D-junioren hebben hun beste beentje voorgezet.
Eerste jaars D-junior Pim van der Pol wist twee persoonlijke records te halen. Hij sprinte de 35 meter in 6.0 seconden en stootte de kogel bijna 40 centimeter verder naar 5.15 meter. Pim werd daarmee vierde in het eindklassement.
Cas van Eersel, tweede jaars D-junior, verbeterde eerst zijn persoonlijk record met hoogspringen en ging over 1.20 meter heen. Daarna wist hij de kogel maar liefst 9.23 meter ver te stoten. Met deze prestatie werd hij tweede in het eindklassement.