Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Kantinebeheerder(s) gezocht.

Geplaatst op zondag 28 augustus 2016 om 20:26 uur

Beste Leden,

Atledo is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder m/v.

Deze belangrijke functie is helaas nog steeds niet ingevuld. Intussen roeien we met de riemen die we hebben en bedenken de ene tijdelijke oplossing na de andere. Ondanks de extra inzet van alle bij de kantine betrokken vrijwilligers is dat is een onhoudbare situatie.

De belangrijkste knelpunten zijn het voorraadbeheer, de inkoop (kan via E-mail) en het afstemmen van de extra inkoop met de organisatoren van evenementen en wedstrijden. Hoe belangrijk dat laatste is zagen we tijdens de laatste competitiewedstrijden en het Brabants Kampioenschap toen verschillende producten binnen de kortste keren compleet uitverkocht waren en we nee moesten verkopen.Ook het voorzitten en aansturen van de kantinecommissie is een belangrijke taak die nu ernstig wordt gemist. 

Deze taken hoeven niet door één man of vrouw ingevuld te worden, maar kunnen prima worden verdeeld. Als invulling ervan niet komt is de uiterste consequentie dat de kantine op zeker moment gesloten wordt omdat er niemand meer is die inkoop en voorraadbeheer regelt, de kantine medewerkers aanstuurt en motiveert of achter de bar staat. 

Zover mag het niet komen. Daarom doen we nogmaals een dringend oproep aan degenen die nog geen vrijwilliger zijn: Laat je horen en pak deze (deel)functie op of meld je aan als barmedewerker/ster.

Meer weten? Vraag het aan de voorzitter, penningmeester of secretaris.

Bestuur Atledo