Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Nieuwjaarsduik 2009

Geplaatst op maandag 29 december 2008 om 14:12 uur

Beste Atledoër,
 
Op 1 januari 2009 staan we natuurlijk allemaal weer klaar in de Atledo-kantine om mee te springen met de vijfde Dongense Nieuwjaarsduik. 
Dit jaar een editie met een speciaal tintje. Het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat dit evenement georganiseerd wordt in Dongen. De Dabbers hebben in ieder geval aangegeven volgend jaar de organisatie niet meer op zich te nemen. 


Zij zullen in ieder geval springen, jij ook?

Atledo heeft van het begin af aan een bijzondere band gehad met dit evenement. Al in 2006 sprongen er tien atleten in vol ornaat in het koude water. Het jaar daarop overtrof alle verwachtingen en met 40 man sterk stonden we aan de start. Vorig jaar verbaasden we Dongen door, begeleid door een fantastische drumband, de organisatie een cheque van 1650 euro aan te bieden voor het goede doel. 

Dit jaar voor iedereen de laatste kans om tijdens de Nieuwjaarsduik te laten zien wat voor bijzondere vereniging wij zijn. Op 1 januari verzamelen we weer om 11.00uur in de kantine en zullen we rond 11.30uur rustig richting Loswal lopen. Dit jaar geen fratsen, maar gewoon springen, met z’n allen, omdat het leuk is. Daarna barst bij Atledo natuurlijk de after-party los. 
Schrijf je in voor de nieuwjaarsduik, door voor 27 december even een mailtje te sturen aan ondergetekende, of door een inschrijfformulier in te vullen, dat in de hal van het clubhuis hangt.
Laten we van het laatste jaar ook het beste jaar maken!
Namens de Duikploeg,
 
Jeroen Farla
jeroenat@hotmail.com