Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Wandel naar de Hasseltse kapel met Atledo

Geplaatst op donderdag 28 april 2016 om 14:21 uur

Mei is de Mariamaand waarin velen op Mariabedevaart gaan. Daarom wandelen we op zondag 22 mei onder leiding van Antoon Aarden met een groep wandelaars naar de Hasseltse kapel.

Bron: Foto afkomstig van Tilburg.com

Deze activiteit is niet alleen voor leden van de wandelgroep, maar ook voor alle lopers, technische atleten én vrienden of familie die een gezellige ochtend mee willen wandelen. Het is geen wedstrijd maar een echte groepswandeling. Samen uit, samen thuis!

We starten om 7.00 uur bij Atledo. Van daaruit wandelen we via de Kanaaldijk 10 kilometer naar de kapel. Daar is er gelegenheid tot het bezoeken van de kapel, het aansteken van een kaarsje en het drinken van een kopje koffie of thee. Rond de klok van 9.30 uur wandelen we de 10 kilometer weer terug via de Dongenseweg/Eindsestraat. We sluiten af met een kopje soep en een worstenbroodje bij Atledo.

Kun jij twee keer 10 kilometer wandelen en heb je zin om gezellig mee te gaan met Atledo? Geef je dan op en nodig je vrienden en/of familieleden uit.

Schrijf je naam op de inschrijflijst in de hal van het clubhuis of mail je inschrijving (incl. het aantal personen waarmee je komt) naar tc-loop@atledo.nl.

Tot ziens op 22 mei.