Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Positif nieuwe partner Atledo Dwars Door Dongen

Geplaatst op maandag 15 februari 2016 om 08:04 uur

‘Positif - Dwars Door Dongen’ is de nieuwe naam van het belangrijkste loopevenement van Dongen. Met het aantrekken van deze nieuwe hoofdsponsor heeft Atledo een Dongens bedrijf gevonden dat veel affiniteit heeft met Atledo. Op 19 januari werd de overeenkomst getekend en werd er getoost op een mooie samenwerking.

Loek Pos, eigenaar van Positif BV en zelf actief Atledolid, zegt zeer content en trots te zijn dat de naam van zijn bedrijf de komende drie jaar aan dit mooie evenement verbonden is. “Wij sponsoren bijna nooit. We moeten het als bedrijf namelijk niet echt hebben van de lokale markt. Maar de uitstraling van Dwars Door Dongen in de regio en het enthousiasme binnen Atledo maakt dat wij niet lang hoefden na te denken om met Atledo een samenwerking aan te gaan. Ik vind het leuk en een eer om als hoofdsponsor mee te mogen denken over invulling van Dwars Door Dongen. Zo heb ik het idee om een event te organiseren voor alle sponsoren van Atledo”.

Wie en wat is Positif? Positif adviseert en helpt opdrachtgevers proactief met het oplossen van hun grootste problemen bij het onderhoud van hun gebouwen en installaties, optimaliseren van de bedrijfsvoering, reductie van de onderhoudskosten en begeleiden van projecten. Loek Pos: “Onze werkwijze met focus op onderhoudskwaliteit en ‘lean’ onderhoudsprocessen levert gegarandeerd resultaten op voor zowel de korte termijn (‘Quick Wins’) als op de lange termijn. Wij werken inmiddels al zo’n twaalf jaar voor voornamelijk grotere organisaties zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, vakantieparken, hotelketens en overheid. Positif doet weinig aan reclame en juist meer aan directe acquisitie via onder andere LinkedIn. Een bedrijf dat dus midden in de moderne realiteit staat en dat weet hoe het sociale media gericht in kan zetten. Nogmaals Loek Pos over Positif: “Wij helpen onze opdrachtgevers om hun onderhoud beter te organiseren.”

Atledo is blij met deze nieuwe partner en naamgever. Naast financiële stabiliteit voor ons hoofdevenement, betekent het ook dat we een partner hebben die actief meedenkt over de invulling van Dwars Door Dongen en die mee wil helpen om van Dwars Door Dongen een nog mooier evenement te maken.

Meer over Positif kun je lezen op www.positif.nl.