Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Podium plaatsen bij indoorwedstrijd in Reusel

Geplaatst op maandag 3 november 2008 om 11:55 uur

Zaterdag 25 oktober jl. werden er in Reusel de eerste Indoorwedstrijden van dit jaar gehouden voor pupillen en D-Junioren. Dit was de laatste kans om de persoonlijk records van de atleten in hun huidige categorie te verbeteren.
 
Van Atledo Dongen deden er de volgende pupillen mee: Anne Lodewijks, Evi Blakenburg, Anne Leemans, Geert van Krevelen, Jelle de Roon, Scott Pols, Sam van der Pol, Glenn Pols, Lekan Dalenberg en Pim van der Pol.
 
Om negen uur ’s morgens vertrokken we naar het Rabo sporthuis in Reusel om daar om half elf met de wedstrijd te beginnen. Voor Anne, Evi, Anne en Jelle was dit hun eerste indoorwedstrijd. De anderen hebben in het verleden al aan indoorwedstrijden deelgenomen. Alle pupillen hadden de volgende onderdelen op het programma staan: 40 meter sprint, hoogspringen, kogelstoten en tot slot een 600 meter.
 
Het was een leuke wedstrijd voor alle pupillen en zij werden dan ook luidkeels aangemoedigd door de aanwezige ouders. De uitslag van onze pupillen is:
 
Bij de meisjes Mini-Pupillen haalde Anne Lodewijks een keurige derde plaats op de meerkamp. Evi Blakenburg haalde bij de meisjes C-Pupillen een tiende plaats en Anne Leemans legde beslag op de vijfde plaats bij de B-Pupillen. Een keurige prestatie voor deze meisjes.
 
Bij de jongens Mini-Pupillen eindigde Geert van Krevelen op een vierde plaats.
C-Pupil Jelle de Roon was in goede vorm. Hij haalde maar liefst drie persoonlijke records op de 40 meter sprint, kogelstoten en 600 meter dat gelijk ook weer een nieuw clubrecord is. In het eindklassement legde hij beslag op een tweede plaats.
 
Ook B-Pupil Sam van der Pol presteerde goed en eindige op een vijfde plaats. Scott Pols, die ook in deze categorie uit kwam, legde beslag op een derde plaats.
 
En tot slot de jongens A-Pupillen. Pim van der Pol eindigde in deze meerkamp op een negende plaats en Lekan Dalenberg haalde een mooi clubrecord op de 600 meter en eindigde op een tweede plaats. Glenn Pols haalde bij het hoogspringen een mooi persoonlijk record en eindigde op een keurige twaalfde plaats.
 
Kortom vier atleten van Atledo kwamen met een medaille naar huis. Onze felicitaties voor hun, maar ook voor de andere atleten die deze dag hebben meegedaan. Klasse!