Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Start voorjaarsprogramma Run for Fun

Geplaatst op maandag 4 januari 2016 om 23:11 uur

Maandagavond 18 januari 2016 start Atledo van 20.15  tot 21.30 uur weer met de voorjaarsgroep van Run for Fun.

Loopprogramma voor starters en herbeginners

Run for Fun is het succesvolle loopprogramma van A.T.V. Atledo voor (her)beginnende lopers die verantwoord en in groepsverband willen hardlopen.

Meerdere deelnemers denken vooraf dat de doelstelling om 5 kilometer of minimaal een half uur te kunnen hardlopen onhaalbaar is, maar na 20 weken trainen blijkt dat toch echt te doen.

Na Run for Fun heeft iedereen voldoende basisconditie opgebouwd om aan te sluiten bij de trimgroepen binnen Atledo.

Bij Run for Fun werken we aan verbetering van je conditie. Daarbij besteden we aandacht aan looptechniek en blessurepreventie. Het belangrijkste doel dat we nastreven is echter dat je plezier krijgt in het sporten.

Deelname aan Dwars door Dongen

In beginsel kan iedereen vanaf 16 jaar aan het programma deelnemen. Na het volgen van het programma gedurende 20 weken sluiten we af met een duurloop van 5 kilometer tijdens Dwars door Dongen op zaterdag 11 juni 2016.

Informatieavond op maandag 11 januari in Atledokantine

Spreekt deze uitdaging je aan, kom dan op maandag 11 januari om 20.15 uur naar de kantine van Atledo om de informatieavond bij te wonen. Tijdens deze avond geven we uitleg over Atledo, het programma van Run for Fun en algemene informatie over hardlopen.

Meer informatie vind je hier op onze website of kun je vragen door een e-mail te sturen naar runforfun@atledo.nl.