Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Zes trainers gecertificeerd!

Geplaatst op maandag 21 december 2015 om 18:47 uur

Op de valreep van 2015 zijn er maar liefst zes jonge trainers geslaagd voor hun AT2-cursus!
Nog nooit hebben we een zo'n jong trainerscorps gehad; de jeugd heeft de toekomst, zo blijkt maar weer. Onze nieuwe gediplomeerde trainers zijn allemaal B- en C-junioren die zelf ook actief trainen, hun enthousiasme en motivatie brengen ze over aan de pupillen bij Atledo.

Het diploma voor de AT2-cursus hebben ze niet cadeau gekregen. Een aantal zaterdagmiddagen hebben ze hard gewerkt om alle ins en outs van het training geven onder de knie te krijgen. Daarnaast werden ze bij bijna iedere training die ze gaven, beoordeeld. De verbeterpunten die ze hierbij kregen, hebben ze goed opgepakt en in hun volgende trainingen verwerkt. Ook hebben ze een clinic gevolgd met als titel: 'Met plezier voor de groep'. Hier werden veel tips gegeven om de kinderen enthousiast te maken en hun aandacht vast te houden.

Kortom: zes nieuwe trainers die zijn klaargestoomd om leerzame en leuke trainingen te geven aan onze Atledopupillen.

Op zaterdag 19 december hebben zij hun cursus afgesloten met een certificaat, dat werd uitgereikt door de voorzitter van Atledo, André Langeveld. Hierna is een groepsfoto gemaakt van de kersverse gediplomeerde trainers.

Bon, Enola, Benno, Scott, Iris en Joyce: van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma en veel succes en plezier met het trainen van onze pupillen!