Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

De laatste outdoor-wedstrijd voor Atledo dit jaar.

Geplaatst op maandag 3 november 2008 om 11:51 uur

De laatste buitenwedstrijd van dit seizoen voor de pupillen was op zaterdag 11 oktober in Den Bosch. Van Atledo waren alleen maar jongens aan de start. Goed voor vijf plakken en maar liefst 13 persoonlijke records . Vanwege het mooie weer en de mooie prestaties onder leiding van trainer Alex van Krevelen genieten de toeschouwers van een goed georganiseerd evenement.
 
Mini Phil Pols, goed voor twee pr’s, bemachtigt een mooie vierde plaats voor de meerkamp en maar liefst goud op de 600 meter bij een leeftijdsklasse hoger. 
Tycho van Haarlem haalt bij de C-Pupillen met maar liefst vier pr’s, een tweede in de meerkamp en een derde plaats op de 600 meter binnen.
 
Sam van der Pol gooit bij de B-Pupillen een persoonlijk record met balwerpen van 23,49 meter en een pr van 7.0 seconden  op de 40 meter sprint.
 
Bij de A-Pupillen stoot Pim van der Pol naar een pr van 6.73 meter bij het kogelstoten. Glenn Pols incasseert nog even drie persoonlijke records en doet hiermee goede zaken in het PR-klassement. Lekan Dalenberg mag een gouden (meerkamp) en een zilveren plak (600 meter) meenemen. Onder meer vanwege een persoonlijk record met de twee kilo kogel van 8,27 meter.