Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Barmedewerkers gezocht....

Geplaatst op dinsdag 10 november 2015 om 10:22 uur

Hallo, kom je op een avond trainen en ben je die avond toch verder vrij omdat er babysit of zo is of heb je gewoon een avondje in de maand dat je niets doet en dat toch zou willen doen, dan ben je dé aangewezen persoon om samen met een ervaren barmedewerker achter de bar te staan.

De bar is open vanaf 20.00 uur (en als je traint, passen we daar gewoon een mouw aan) en sluit uiterlijk om 23.30 uur. Als men eerder weggaat, is dat ook voor jou een reden om eerder naar huis te gaan.

Je zorgt dat de inwendige mens van de gasten aan zijn trekken komt. Je maakt kennis met andere Atledoleden, je maakt  een babbeltje en je zorgt ervoor dat alles opgeruimd is aan het eind van de avond. Natuurlijk zorg je ook dat je zelf niet uitdroogt en je drinkt gratis koffie/thee-chocolademelk.

Het belangrijkste is dat je jouw club helpt. Alles wat je op een avond verdient, vloeit terug in de clubkas en dat maakt het mogelijk dat Atledo een lage contributie in rekening kan brengen.

Atledo beloont je naast de koffie en dergelijke ook nog met een attentie in december, een vrijwilligersavond en de hartelijke dank van je medeleden.

Voel je je aangesproken en wil je jezelf inzetten voor Atledo stuur dan een berichtje naar kantine@atledo.nl of bel even met Jan Trommelen op 06-51773358.

We zien vol verwachting naar je reactie uit.