Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo loopt met grote groep de Snertcross

Geplaatst op maandag 26 oktober 2015 om 18:31 uur

Anders dan de naam doet vermoeden, liep een grote groep lopers van Atledo zaterdag 24 oktober onder prima weersomstandigheden de Snertcross in Tilburg. Traditioneel organiseren de studenten van T.S.A.V. Parcival Deze wedstrijd is de traditionele aftrap van het Crosscircuit Midden-Brabant (Regio 13).

De jeugd was als eerste aan de beurt. Pepijn Wijnen dient zich aan als een nieuw Atledotalent, want hij won de kidscross. Ook Jaïr van Winkel deed het goed. Hij werd derde bij de junioren Jongens B. Rob Kokx vertegenwoordigde Atledo op de korte cross waar hij keurig in de middenmoot eindigde.

Daarna was het de beurt aan de vrouwen. Aan deze wedstrijd over 6 kilometer deden maar vijf dames van Atledo mee. Hester van Liempt finishte als eerste bij de vrouwen recreanten. Een geweldige prestatie van Hester. Ze heeft al gezegd dat ze de volgende keer de strijd met de wedstrijdlopers aan wil gaan.

De mannen waren als laatste aan de beurt. Maar liefst vijftien Atledomannen verschenen aan de start. De blauw-witte brigade ontving hiervoor veel complimenten van de andere deelnemende verenigingen. De mannen gingen de strijd aan voor vier of drie rondes (mannen masters m55+ en 65+) van 2 kilometer. Door het grote aantal Atledo-ers was er vooral onderling ook veel sportieve strijd. Bij de mannen 65+liep Ad de Jong naar een prima tweede plaats.

Door het heerlijke weer en de goede opkomst kan Atledo terugkijken op een geweldige eerste cross van het circuit. De volledige uitslag kun je hier lezen. Wat een geweldig teamgevoel. En na de wedstrijd toch maar genieten van een heerlijk kopje warme snert. Best lekker bij 15 graden!

Als uw bedrijf nog een vereniging zoekt om te sponsoren, stop dan met zoeken!!!

De wedstrijdlopers van Atledo bieden zich aan om u en onze naam te dragen op de inloopjasjes. Stuur een mail naar benbarendse@hotmail.com en hij neemt contact met u op.