Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Word jij Atledo Cross clubkampioen?

Geplaatst op dinsdag 4 november 2008 om 17:46 uur

De bladeren vallen al een tijdje van de bomen, de klok is een uur teruggezet, de dagen worden korter, de avond begint steeds vroeger en de regen en kou zijn in aantocht. Je raadt het al, het is CROSS weer. De eerste Regio 13 cross van het seizoen is al verlopen en de komende weken en maanden zullen er nog velen volgen.

Wil jij Atledo Cross Clubkampioen worden in jouw categorie? Kijk dan snel hieronder wat je daar voor moet doen.Met het wegvallen van de Atledo trimlopen zijn de regels voor het Atledo Cross Clubkampioenschap aangepast.

- Elke atleet moet minimaal 5 Regio 13 crossen lopen dit seizoen. Voor een overzicht van alle Regio 13 crossen kijk je op www.regio13.nl.
- De Atledo-cross (8 februari 2009) moet gelopen worden. Deze cross telt mee voor het aantal van vijf gelopen crossen in het seizoen.
- Per cross wordt onderling een klassement opgemaakt. Ben jij de beste Atledoër in je categorie dan krijg je 1 punt, De tweede Atledo-atleet ontvangt 2 punten enz.
- De atleet met het minste aantal punten wordt Atledo Cross Clubkampioen.
- Staan meerdere atleten aan het einde van het seizoen op een gelijk aantal punten, dan telt de klassering van de Atledo-cross.
- Het NK cross in Rijen (28 februari 2008 en 1 maart 2008) telt NIET mee in het klassement.
- Uitslag en prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Atledo-cross.

Heb je nog vragen? Mail je vraag naar info@atledo.nl