Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Lopen met plezier doe je bij Atledo's Run for Fun

Geplaatst op zondag 6 september 2015 om 15:13 uur

Afgelopen woensdag was de informatieavond over de nieuwe najaarsgroep van Run for Fun. Woensdag 16 september aanstaande beginnen de nieuwe lopers weer. Maar je kunt je nog aanmelden. Ben je beginnende loper of wil je weer opnieuw beginnen, neem dan contact op met trainer Johan Jacobs door een e-mail te sturen naar runforfun@atledo.nl.

In juni nam de voorjaarsgroep van Run for Fun deel aan de 5 km. van Dwars door Dongen. Dit was het einddoel van de groep die op 24 januari gestart was bij Atledo. Voor velen lijkt het in het begin een onhaalbare afstand, maar na 20 weken blijkt het wel degelijk te doen. Na ons programma heeft iedereen een voldoende basisconditie opgebouwd om aan te sluiten bij de trimgroepen van Atledo.

Het programma is voor (her)beginnende lopers die op een verantwoorde wijze in groepsverband willen hardlopen. In beginsel kan iedereen vanaf 16 jaar aan het programma deelnemen. Na het volgen van het programma gedurende 20 weken sluiten we af met een duurloop van 5 km.

Tijdens het programma gaan we werken aan een verbetering van je conditie. Daarbij besteden we aandacht aan looptechniek en blessurepreventie. Het belangrijkste is echter dat je plezier hebt in het sporten.

Meer informatie vind je hier of mail naar runforfun@atledo.nl.