Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

In memoriam: Marian Mahieu-Peeters

Geplaatst op dinsdag 18 augustus 2015 om 15:45 uur

Verbijsterd en met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Marian Mahieu-Peeters (46), bestuurslid, looptrainerscoördinator, trainster van de wedstrijdloopgroep, atlete en nog veel meer van Atledo.

Een maand na het overlijden van Carolien Smilde, haar teamgenoot bij de vrouwen masters, komt dit nieuws als een donderslag bij heldere hemel.

Marian was met haar man Ronald en hun kinderen Xander, Ilse en Stijn op vakantie in Zuid-Duitsland. Tijdens slecht weer kregen zij gisteren, maandag 17 augustus, een auto-ongeluk. Marian was op slag dood. Ronald ligt zeer zwaargewond in het ziekenhuis, Ilse zwaargewond en de jongens lichtgewond.

Marian werd midden jaren ‘80 lid van Atledo, in navolging van haar grote broers Ad en René en liet al snel zien dat zij een talentvolle loopster was. Een aantal clubrecords uit die tijd staat nog steeds op haar naam. Vanwege studie en werk verliet zij Atledo een tijdje, maar de club was nooit uit haar hart. In 2008 keerde ze terug en hoe. Eerst als loopster die in 2009 in Oosterhout Nederlands kampioen op de 800 meter bij de dames masters (V40) werd. En later dus als achtereenvolgens trainster, looptrainerscoördinator en bestuurslid.

Marian was een betrokken lid, steeds positief ingesteld en een hartelijke, warme vrouw. Met haar verliest een familie een geliefde moeder, echtgenote, dochter, (schoon)zus en tante. En Atledo verliest een bevlogen bestuurslid en een geliefde teamgenote. We zullen haar heel erg missen.

Wij wensen familie, vrienden, collega’s en clubgenoten heel veel sterkte toe met het verwerken van deze klap.

Leden en bestuur van A.T.V. Atledo