Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Doe mee aan Atledo Sponsorloop voor THOMAShuis!

Geplaatst op woensdag 27 mei 2015 om 07:21 uur

Atledo Dwars Door Dongen Sponsorloop

Zaterdag 13 juni 2015

Start 5km. om 18.05 uur

Atletiekbaan A.T.V. Atledo

Sportpark Hertog Jan 41 Dongen

 

Vind je lopen voor een goed doel belangrijker dan lopen voor een goede eindtijd, dan is de Atledo Sponsorloop iets voor jou!

Op zaterdag 13 juni aanstaande organiseert A.T.V. Atledo een Sponsorloop tijdens Dwars Door Dongen om geld in te zamelen voor het THOMAShuis Dongen.

Een THOMAShuis is een vernieuwende vorm van zorgen voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Zorgondernemers Diana de Bruijn en Rik Huijben wonen zelf ook in het THOMAShuis, in een privé-gedeelte. Zij vormen de vaste basis, bieden veiligheid en rust. Precies wat juist deze bewoners nodig hebben.

Om mee te kunnen doen aan de Atledo Sponsorloop koop je voor 6 euro een startnummer met het logo van het THOMAShuis. Hiermee loop je 5 km. door het centrum van Dongen. Je eindtijd is niet belangrijk, dus die noteren we ook niet.

Je kunt individueel mee doen, maar veel leuker is het om met een groepje te lopen. Dus activeer je loopmaatjes, familie en vrienden en doe samen mee aan de Atledo Sponsorloop. Per loper schenkt Atledo 3 euro aan het THOMAShuis Dongen. Je mag natuurlijk altijd meer doneren.

Inschrijving kan tot een half uur voor de start of via de intekenlijsten in de kantine van Atledo.

Wedstrijdlopers en andere lopers die hun tijd wel willen laten registreren kunnen zich op de gebruikelijke manier voor Dwars door Dongen inschrijven. Als zij bij het afhalen van het startnummer aangeven voor het THOMASHUIS DONGEN te willen lopen, dan krijgen ze eveneens een startnummer met het logo van het THOMAShuis en wordt het bedrag dat ze extra betalen (minimaal 1 euro) ook aan het Thomashuis geschonken.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze coördinator.

Marian Mahieu
T: 0162-323300
@: mcepee@gmail.com

Alle informatie over Dwars Door Dongen 2015 vind je op www.dwarsdoordongen.nl