Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Vrijwilligersavond: thuisblijvers hadden ongelijk

Geplaatst op zondag 19 april 2015 om 16:12 uur

Vrijdag 10 april organiseerde Atledo weer haar jaarlijkse vrijwilligersavond waarmee het bestuur zijn waardering kon laten blijken voor alle zichtbare- en onzichtbare vrijwilligers die de vereniging draaiende houden. Want, zonder vrijwilligers geen vereniging!

De drankjes waren weer gratis en de later op de avond klaargezette hapjes zagen er weer voortreffelijk uit. Kijk maar naar de foto’s op onze website www.atledo.nl.

Er was een troubadour ingehuurd voor een optreden van 2x 30 minuten, maar deze troubadour met een atletiekachtergrond vond het zo gezellig, dat hij uiteindelijk pas tegen middernacht vertrok. Onderbroken door enige pauzes bleef hij maar doorzingen. Hij ging elke keer bij een tafel zitten om mensen te vragen wat ze wilden horen en dat er aan andere tafels gezellig werd doorgekletst, stoorde hem in het geheel niet. Ook voor de jeugd had hij de nodige herkenbare liedjes paraat.

Kortom een geweldige gezellige avond, waar de thuisblijvers weer ongelijk hadden. Des te spijtiger is het dat de opkomst zo gering is. Er waren ongeveer 45 mensen, terwijl Atledo 140 vrijwilligers telt. Misschien is de datum niet optimaal, moet er gekeken worden naar een ander datum, liefs met slecht weer, dan komen er misschien meer leden. Ook waren er helaas weinig “nieuwe” gezichten te zien. De harde kern, vak Dongen Zuid, was er uiteraard wel en vermaakte zich geweldig.

De vraag is of na deze succesvolle avond er volgend jaar nog een vrijwilligersavond moet worden gehouden. Deze avond was zo succesvol dat hij nauwelijks te overtreffen is.