Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Maak Albert Verschure Penningmeester van het Jaar

Geplaatst op woensdag 15 april 2015 om 10:31 uur

Albert Verschure is sinds 1999 penningmeester van Atledo en sindsdien heeft hij onze vereniging veilig en zeker door de woelige financiële baren gestuurd. Bij zijn aantreden was Atledo bezig om de kunststofbaan te realiseren. De gemeente Dongen wilde de financiering koppelen aan de privatisering van Atledo. Albert heeft er voor gezorgd dat dit gebeurde op basis van een voor Atledo gunstige financiële regeling en daarmee werd Atledo de eerste geprivatiseerde sportvereniging van Dongen.

Een aantal jaren later werd besloten tot de bouw van ons nieuwe clubhuis en ook hier heeft Albert er doorslaggevend aan bijgedragen dat de realisatie van onze mooie kantine op een financieel verantwoorde wijze gebeurde. En vanwege zijn financiële beleid heeft Atledo het grootste deel van de hypothecaire schuld al afgelost.

Ondanks de ledenterugloop na het hoogtepunt in 2003 en ondanks de tegenvallende sponsorinkomsten van de laatste jaren heeft Albert er steeds voor gezorgd dat Atledo een financieel gezonde vereniging is gebleven waar het ook nu mogelijk is om met plezier te kunnen sporten op een prachtig complex. Ook afgelopen jaar is hij er in geslaagd de jaarrekening sluitend te maken, zonder dat de sporters er onder hebben moeten lijden.

Daarom heeft het bestuur van Atledo Albert genomineerd voorgedragen voor de verkiezing van Penningmeester van het Jaar. Als je hier klikt kun je je stem uitbrengen op Albert. Daarmee maak je het ook mogelijk dat Albert de hoofdprijs van € 2.500,- voor zijn club in de wacht sleept.

Aarzel dus niet en stem op Albert Verschure als Penningmeester van het Jaar 2015.