Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Phill Pols en Riet Jonkers bekroond bij Sportgala

Geplaatst op woensdag 11 maart 2015 om 00:07 uur

Phill Pols en Riet Jonkers zijn vanavond in sporthal de Salamander tijdens het Sportgala Dongen 2015 tot Sportman junior en Sportvrouw van het jaar gekroond! Daarnaast werd aan Phill de Nadine Boersen Prijs voor aanstormend talent uitgereikt door de naamgeefster zelf. Atledo is trots op haar toppers en feliciteert beide atleten van harte met deze bijzondere erkenning voor hun prestaties in 2014.

Net zoals het inmiddels een Dongense traditie is om jaarlijks het Sportgala te organiseren, is het ook een traditie dat een Atledo-er Sportman junior van het jaar wordt. Phill Pols volgde zichzelf op en zorgde er daarmee voor dat voor de zevende keer op rij een Atledo-er Sportman junior van het jaar werd na eerder Mark Schellekens (2008), Lekan Dalenberg (2009, 2010, 2011), Cas Blakenburg (2012) en Phill dus in 2013.

Bij de senioren en masters was het tot dusver nog geen Atledo-er gelukt, maar wie anders dan viervoudig wereldkampioene Riet Jonkers zorgde ervoor dat we na een Sportmannen, -vrouwen en –ploegen junior nu eindelijk ook een master als Sportvrouw van het jaar aan de eregalerij kunnen toevoegen.

Naast deze toppers waren bij de junioren ook nog Lekan Dalenberg en Cathelijn Peeters genomineerd en Linda Schoenmakers bij de senioren vrouwen. Voormalig Atledo-er Maxime Beverwijk werd voor de derde keer op rij Sportvrouw junior van het jaar. Ook haar feliciteren we natuurlijk van harte met deze mooie prestatie.