Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Kom naar Atledo op tweede paasdag!

Geplaatst op zondag 8 maart 2015 om 11:54 uur

Op maandag 6 april worden er diverse activiteiten gehouden voor diverse groepen van Atledo.

We beginnen om 09.45 uur met een gezamenlijke warming-up.

Lopers/Trimmers
Vervolgens is er voor de lopers en trimmers een trimloop. Deze heeft een recreatief karakter en is bedoeld voor iedereen die graag een keer een langere afstand wil lopen en waarbij het wedstrijdelement ondergeschikt is. Voor sommigen alvast een test op weg naar Dwars door Dongen om te kijken waar hij of zij staat en voor anderen een afwisseling op het wekelijkse duurloopje. Er zijn genoeg redenen te bedenken om mee te doen. Welke reden je persoonlijk kiest, maakt niets uit als je er maar bij bent.

Het parcours start op de Atledoaccommodatie en loopt vervolgens door het “Bamboebosje” tegenover het Atledoterrein. Een ronde is ca. 1.200 meter waarbij je de mogelijkheid heeft om maximaal 6 rondes te lopen, maar bij elke passage kun je beslissen om eerder te finishen.

Je kunt je (bij voorkeur) vooraf inschrijven via de lijsten in de kantine en anders ter plaatse.
Kosten voor deelname € 2,50.

Jeugd (t/m C-jun)
Voor de jeugd is er een programma met activiteiten in Paassfeer. De pupillen en CD-junioren starten om 10.00 uur met een ronde van 400 meter 0f 1.200 meter, naar eigen keuze. Vervolgens worden er activiteiten georaginseerd waaronder een estafettespel en natuurlijk een grote eierenzoektocht.

Kosten voor deelname € 2,50.

Atletiek op Maat
Atletiek op Maat heeft ook haar eigen programma. Zij beginnen met een eierenzoekspel en hebben daarna nog activiteiten in de paassfeer afgestemd op de deelnemers. Inschrijven van de jeugd en Atletiek op Maat bij voorkeur vooraf via de trainers.

Graag zien we je op 6 april samen met broertjes, zusjes, vrienden en/ of vriendinnen aan de start.

Kosten voor deelname € 2,50.

Coördinatie voor de jeugd -  Robin Flipsen
Coördinatie voor trimmers - Johan Jacobs
Coördinatie voor Atletiek op Maat - Monica Snepvangers