Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Vrijwilligers 2014

Geplaatst op donderdag 22 januari 2015 om 13:30 uur

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Dongen op maandag 5 Januari zijn Jos en Joke van Gils gekozen tot vrijwilliger van het Jaar 2014. Zij werden gezamelijk voorgedragen door Stichting Oranjeparkfestival, Dongenice, Swing-It en Atledo. Jos en Joke waren aangenaam verrast door hun nominatie en verkiezing. Hier onder hun bedankje.

Hallo allemaal,

Wat een week, wat een week.

Maandagavond zal voor ons voor altijd een onvergetelijke avond blijven. Oké iedereen die we de laatste weken spraken, zei “jullie worden het wie anders”, maar dat het dan nog uit komt ook was toch een grote verrassing.

Onze nominatie was voor ons al een verrassing op zich, laat staan dat je echt Vrijwilliger van het jaar wordt.

Rond 19.15 uur zijn we heel ontspannen naar het gemeentehuis gegaan met de gedachte zo van “we rekenen nergens op dan valt het altijd mee”, maar als je dan rond 21.00 uur op dat podium staat dan begint het toch wel te kriebelen.

Wat na de bekendmaking met je gebeurt is moeilijk te beschrijven, maar alle reacties en felicitaties hebben ons heel goed gedaan.

Toen iedereen weg was (ja we waren een keer de laatsten) hebben we onze jassen van het bankje voor in het gemeentehuis gepakt (de kapstokken waren intussen ook al opgeruimd) en met de oorkonde, de bossen bloemen, de cheque, de flessen bier en de kaart met” biertje doen in Dongen” zijn we naar huis gegaan.

Van slapen is niet veel gekomen. Dinsdagmorgen gaat, net als de rest van de week, de wekker om 5.10 uur. s’ Avonds bardienst bij Atledo (ook hier diverse felicitaties). Woensdag werd de huldiging nog eens dunnetjes over gedaan bij Atledo tijdens de Nieuwjaarsreceptie waar we weer een mooie bos bloemen kregen. De rest van de week bleven de felicitaties binnenstromen in de vorm van persoonlijke felicitaties, mailtjes en kaarten met hele mooie teksten. Vrijdag werd er een bos bloemen bezorgd met daarin ook enkele dinerbonnen. Zaterdag werden we weer verrast, nu met twee flessen heerlijke La Trappe.

De mooiste kaart kwam vrijdag binnen en dat was de kaart van het Thomashuis die nietsvermoedend in de krant lazen dat het bedrag van de cheque naar hun gaat. Toen Rik en Diana het voorlazen, werd het met luid gejuich ontvangen. Komende zondag gaan we het bedrag zelf overhandigen.

Wat een week, wat een week.

Daarom willen we iedereen hartelijk danken voor de fijne reacties in welke vorm dan ook. Namen moet je in zo’n geval eigenlijk nooit noemen, want dan vergeet je altijd wel iemand maar toch willen we Het Oranje Comité, DongenIce, Swing-It en Atledo bedanken voor het feit dat ze ons hebben voorgedragen voor dit voor ons onvergetelijke gebeuren.

Nogmaals allemaal hartelijk bedankt.

Joke en Jos van Gils