Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Verslag Nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op donderdag 8 januari 2015 om 21:23 uur

Voor het eerst een bijeenkomst op een door een door de weekse avond om eens te kijken hoe dat onze leden bevalt. Gezien de opkomst van bijna 60 leden kan worden gesteld dat het een succes was. Hoewel een vrijdagavond natuurlijk ook een aantrekkelijke avond  blijft, maar dan moet de kalender wel meewerken.

De kantine was gezellig vol terwijl er toch ook nog ruimte was om elkaar zonder dringen het beste in 2015 toe te wensen en een rustig gesprek aan te knopen. Maar ook met 100 personen is de kantine nog ruim genoeg.

De avond begon zoals gewoonlijk rustig met de eerste gasten die aarzelend binnenkwamen, maar het liep daarna gestaag verder vol.

Omstreeks negen uur kwam de onvermijdelijke toespraak van de voorzitter, die gelukkig maar 10 minuten duurde en waarbij begonnen werd met het voor het voetlicht halen van Joke en Jos  van Gils, de vrijwilligers van het jaar 2014 in Dongen. Uit een luid en dubbel applaus van de aanwezigen bleek hoe de inzet van J&J ook bij Atledo wordt gewaardeerd. Het zijn de terechte winnaars.

In zijn toespraak vroeg de voorzitter aandacht voor de kreet “Yes , I Did it “ en de simpele manier om dit geluksgevoel in 2015 te bereiken. Dit kan o.a. door  actief te lopen  en vrijwilliger en/of bestuurslid te worden van Atledo.

Desgevraagd riepen alle aanwezigen luidkeels dat ze graag wat voor Atledo wilden doen.

Na het gezamenlijk heffen van een glas champagne  werd het steeds gezelliger. De gratis bonnen werden snel omgezet in, meestal, alcohol houdende consumpties en de stemming steeg. Er werden vele oude koeien uit de sloot gehaald en putten gedempt nadat de kalveren al verdronken waren.

De dames en heren van de activiteiten commissie hadden gezorgd voor heerlijke gevarieerde hapjes en de barbezetting werkte lachend op volle kracht. Hulde aan deze vrijwilligers.

Vernomen is dat de laatste gasten omstreeks half-een vertrokken en vrolijk zingend huiswaarts keerden.

Kortom, het was ouderwets gezellig en de thuisblijvers hadden weer ongelijk.

Tot 2016 voor de volgende nieuwjaarsbijeenkomst.