Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Even voorstellen...

Geplaatst op vrijdag 28 november 2014 om 08:49 uur

Hallo allemaal,

Ik ben Jan Trommelen, getrouwd met mijn vrouw Marleen. Ik heb 3 kinderen Max, Desirée en Noortje, deze laatste kun je nog bij Atedo aantreffen. In het verleden heb ik korte tijd gefungeerd als ju(ry) co(ördinator) maar ook als wedstrijdleider, scheidrechter en/of jurylid. Ik heb een paar banen gehad met als laatste een baan in Ghana, Africa. Intussen ben ik weer terug in het pittoreske Dongen.

Om mijn vrije tijd een zinnige invulling te geven keer ik weer terug naar mijn oude nest. Ik ga de functie van kantinebeheerder vervullen. Ik heb diverse ideeën maar heb geen ervaring met de werkzaamheden die plaatsvinden achter de bar. Je zult mij dus aantreffen achter de bar en ik jou graag aan de bar.

Heb je ideeën voor de kantine dan kun je me bereiken aan die bar of het een en ander aan papier toevertrouwen en mij mailen. Dat kan op dit adres: kantine@atledo.nl

Ik hoop u aldaar aan te treffen en zeg volmondig: Tot Ziens

Jan Trommelen

 

Het kwam als een verrassing maar Jan Trommelen meldde zich  geheel vrijwillig als nieuwe kantinebeheerder. Wij zijn als bestuur erg blij dat deze belangrijke functie weer een gezicht heeft in de persoon van Jan. Dank ook aan de kantinecommissie en al degenen die de taken al die tijd hebben verdeeld en uitgevoerd.

Bestuur Atledo