Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

André Langeveld nieuwe voorzitter Atledo

Geplaatst op zaterdag 15 november 2014 om 16:05 uur

Vrijdagavond 14 november hebben de Atledoleden op een buitengewone ALV André Langeveld met een staande ovantie gekozen als nieuwe voorzitter. Hiermee volgt hij Gerdjan Kipping op, die in de zomer afscheid nam vanwege een nieuwe functie. Leden en bestuur van Atledo zijn blij dat André deze taak op zich wil nemen.

André is al jaren lid van Atledo en heeft zijn sporen binnen de vereniging al ruimschots verdiend. Hij was naast een actieve trimmer ook vele jaren actief als vrijwilliger binnen de vereniging. Onder andere vele jaren als penningmeester en als jurylid. De laatste jaren verzorgt hij de ledenadministratie. De vereniging is er van overtuigd dat André ook als voorzitter goed uit de verf zal komen.

Voorzitter van een grote vereniging als Atledo (700 leden) is een uitdagende klus. Verenigingen hebben te maken met onder druk staande budgetten bij sponsoren en gemeenten. Daarnaast is het vinden van vrijwilligers om de vereniging goed te laten draaien geen sinecure. Hiervoor is creativiteit, enthousiasme en leiderschap voor nodig, hetgeen bij André in goede handen is.

André heeft aangegeven de taak als voorzitter voor een periode van twee jaar te willen vervullen, waarna hij het stokje aan iemand anders zal overdragen.