Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

NIEUWE technische atletiekgroep: WEDSTRIJDGROEP

Geplaatst op donderdag 23 oktober 2014 om 16:35 uur

Beste junioren,
 

Vanaf komend atletiekseizoen (per 1 november) zal er een nieuwe trainingsgroep opgestart worden bij ATV Atledo. Deze trainingsgroep gaat de WEDSTRIJDGROEP heten. Dit is een trainingsgroep voor C/B-junioren (geboren tussen 1998 en 2001) die serieuzer en wedstrijdgericht willen trainen. Deze groep is voor atleten die in een normale groepstraining niet genoeg uitdaging vinden en graag in een klein groepsverband (max. 10 atleten) aan de slag willen gaan om zich lichamelijk te ontwikkelen en technisch te verbeteren op enkele onderdelen.

De WEDSTRIJDGROEP zal getraind gaan worden door trainer Kris Beerens en zal 2 tot 3x in de week gaan trainen. In de bijlage vinden jullie alle informatie over deze wedstrijdgroep en het aanmeldingsformulier. Heb je interesse in deze groep, lees de informatie dan goed door, vul het formulier in en stuur deze zo spoedig mogelijk op. Elke atleet die zich aanmeldt zal een intakegesprek krijgen in de eerste week van november.Daarna zal er selectie plaatsvinden.

INFORMATIE Wedstrijdgroep

AANMELDINGSFORMULIER Wedstrijdgroep
 
Uiteraard blijven de normale trainingsgroepen ook bestaan, maar per ingang van 1 november zal er wel wat veranderen voor de atleten. Hieronder een overzicht van de leeftijdsgroepen. Iedereen die zich niet aanmeldt voor de wedstrijdgroep zal gewoon doorstromen naar één van de groepen afhankelijk van je geboortejaar.

C/D-junioren (atleten geboren in 2000, 2001, 2002 of 2003)
De twee junioren groepen worden samengevoegd tot één grote trainingsgroep. De trainers van deze groep zullen tijdens de trainingen de atleten per onderdeel gaan opsplitsen op niveau of leeftijd.
Trainers: Tim Schellekens & Robin Flipsen
Trainingstijden: Dinsdag 19:30u - 20:30u, Donderdag 19:00u - 20:00u (let op aanvangstijd!) 

A/B-junioren (atleten geboren in 1996, 1997, 1998 of 1999)
Deze junioren zullen zich aansluiten bij de senioren groepen. Alle A/B-junioren, senioren en masters trainen dan samen in één grote trainingsgroep. Elke avond wordt er minimaal één technisch onderdeel getraind en er kan elke avond gesprint worden bij de sprint-trainer.
Trainers: Alex van Krevelen & Gerdjan Kipping & Ardy van Broekhoven (sprint)
Trainingstijden: Maandag 19:30u - 21:00u, Woensdag 19:30u - 21:00u

De extra trainingsgroep op vrijdag voor de C/D-junioren van trainer Jeroen Farla zal komen te vervallen. Deze groep gaat voor de pupillen nog wel door. Ook kan er uiteraard nog extra gelopen worden bij de junioren loopgroep van trainer Johan Flipsen op de dinsdag en vrijdag. Dit natuurlijk na overleg met je groepstrainer.