Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Antoon Aarden nieuwe wandeltrainer

Geplaatst op dinsdag 8 april 2014 om 22:00 uur

Met ingang van april is Antoon Aarden de nieuwe trainer van de (nordic-)wandelgroep van Atledo. Hij volgt daarmee Gert Vermeulen op. Nadat Gert de wandelgroepen sinds 2007 trainde, hebben Atledo en Gert besloten nieuwe wegen in te slaan. Atledo bedankt Gert voor de energie die hij de afgelopen zeven jaren in onze vereniging heeft gestoken.

Voorlopig vinden de trainingen alleen op dinsdagochtend plaats (van 9.30 tot 10.30 uur). De dinsdagavondwandelgroep bestaat dus niet meer. Antoon gaat met onze loopcoördinator Marian Mahieu bekijken of en hoe we op andere dagen meer wandeltrainingen kunnen aanbieden. Daartoe willen we ook graag nieuwe wandeltrainers opleiden. Ben je daarin geïnteresseerd, neem dan contact op met Marian via ltc@atledo.nl.

Met Antoon willen we het wandelen bij Atledo nieuw leven inblazen, zodat leden die met lopen willen stoppen, naast Ouderen in Beweging nog een alternatief hebben om bij Atledo met plezier te blijven sporten. Een gezonde geest vereist immers een gezond lichaam.

Atledo wenst Antoon en de wandelaars veel plezier!