Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Vrijwilligersapplicatie

Geplaatst op zondag 16 maart 2014 om 15:57 uur

De actieve gebruikers van de Atledowebsite hebben haar waarschijnlijk al gezien, de vrijwilligersapplicatie. Eerst in een wat ruwere testvorm, maar inmiddels heeft de Commissie Webbeheer, met Joost Farla (technisch ontwerp), Kris Beerens en Esther van Ham, onze wensen vertaald in een overzichtelijke applicatie.

Deze applicatie is een gevolg van het besluit van de ALV van 2013 om voortaan een verplichte ledenactiviteit in te voeren om de vele Atledo-activiteiten en evenementen te kunnen laten doorgaan. Hoewel naar aanleiding daarvan een aantal leden zich in 2013 al aanmeldde voor ondersteuning bij Atledo-activiteiten liet de daadwerkelijke uitvoering op zich wachten, eigenlijk te lang. Het bestuur past daarvoor een mea culpa. De oorzaken zijn aanwijsbaar, maar een belangrijke reden was ook dat we niet wilden dat de administratie rondom deze ledenactiviteiten een nieuwe administratieve vacature met zich mee zou brengen. We denken dat we er op deze manier in zijn geslaagd dat te voorkomen, terwijl het voor de leden van Atledo veel inzichtelijker is geworden voor welke werkzaamheden onze vereniging hulp van haar leden nodig heeft.

Omdat we nu pas echt op een uitvoerbare manier hebben op basis waarvan leden zich kunnen gaan inzetten voor Atledo, kunnen we pas volgend jaar de werkbaarheid evalueren.

Ga dus naar de vrijwilligersapplicatie en meld je aan voor een van de vele Atledo-activiteiten die we voor en met elkaar organiseren!