Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Voordracht bestuurslid

Geplaatst op zondag 9 maart 2014 om 09:38 uur

Na een goed gesprek afgelopen donderdag is Marian bereid gevonden om zich kandidaat te stellen voor de functie bestuurslid TC Lopen en Bewegen, nu Hendrik van Gerven er na zeven jaar mee stopt. Zoals bekend zijn er nog twee bestuursleden die hun functie neerleggen: voorzitter Gerdjan Kipping en Henk van Tilburg (PR en accommodatiebeheer). Zie ook de eerder aankondiging op deze website.

Marian sloot zich al in de jaren '80 aan bij Atledo (net als haar oudere broers Ad en René) en na een tijd te zijn weggeweest vanwege studie en werk en wonen elders, keerde ze in 2008 weer terug bij Atledo. Sindsdien is ze niet alleen een succesvolle master bij Atledo, maar inmiddels ook trainster van de Wedstrijdgroep Midden- en Lange Afstand en trainerscoördinator lopen. Deze laatste taak maakt van oudsher een belangrijk deel uit van de bestuursfunctie waarvoor Marian nu kandidate is.

Het bestuur van Atledo is er van overtuigd in Marian een goede kandidaat te hebben gevonden en draagt Marian dan ook van harte voor om Hendrik van Gerven op te volgen tijdens de ALV op woensdag 19 maart as.

Bestuur Atledo