Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

UITSLAG: avondwedstrijd 16 mei

Geplaatst op woensdag 15 mei 2013 om 10:37 uur

UITSLAG

Helaas door het regenachtige weer een stuk minder deelnemers dan vorig jaar, maar toch een gezellige wedstrijd met prima prestaties.

De incourante afstand, 1 Engelse mijl, gaf de beste prestaties. Zowel bij mannen als bij de vrouwen alle categorieën werd het baanrecord gebroken net als bij vele aparte leeftijdscategorieën. Ron Szigetti van Attila en Jessie Geel van DEM waren hiervoor verantwoordelijk. Ron raffelde de 1609 meter af in een tijd van 4.35.35 min, Jessie kwam tot 5.25.89 min.

Op de 200 meter benaderde Kaylee van de Par van Spiridon het baanrecord bij de vrouwen alle categorieën. Met haar tijd van 26.56 sec kwam ze een tiende van een seconde te kort, maar ze pakte wel het baanrecord bij de leeftijdscategorie dames senioren.

Op de 5000 meter werd er gelopen voor een heuse internationale limiet. A-junior Ralph van Houwelingen van Prins Hendrik ging weg op een tijd van 16.04.00 min. Dit was de limiet voor de Deaflympics, de Olympische spelen voor dove atleten. Met officials van de doven sportbond langs de kant en twee ploegmakkers die het hazenwerk opknapten behaalde Ralph de limiet, hij was goed voor een tijd van 16.01.53 min.

Op het technische onderdelen sprong A-junior Milan Betz eruit. Hij stootte de 6 kilo kogel naar een afstand van 13.32 mtr.