Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Nominatie Sportman Junioren 2012

Geplaatst op donderdag 28 maart 2013 om 08:33 uur

Op 16 april zal in het Sportcafé van de Salamander de aansprekende prijs voor de Sportman-vrouw-ploeg van het Jaar 2012 worden uitgereikt.

Nadat Lekan Dalenberg en de junioren C-ploeg jongens deze prijs in de wacht sleepten in 2011, komt nu de nieuwe lichting van Atledo in de schijnwerpers te staan. Zowel Cas Blakenburg, Marjolein Bogers als Maxime Beverwijk gaan meedingen naar deze prijs.... want ze zijn genomineerd !!!!

Cas Blakenburg is bij de jongens in beeld, omdat hij grossierde als de titel van Brabants Kampioen! Hij behaalde deze titel op de 80 mtr sprint, en op het kogelstoten, en ook nog op het discuswerpen. Een heuse allround atleet van hoog niveau!

Marjolein Bogers is eveneens genomineerd en ook zij, omdat ze zo veelzijdig is. Niet alleen is ze Brabants Kampioen Cross, maar ook behaalde ze het zilver bij de Brabantse Kampioenschappen op de Meerkamp. En Goud op de 600 meter bij de Brabantse Kampioenschappen!! Dan kun je zeggen, dat je allround bent.

Maxime Beverwijk is in beeld gekomen vanwege heer werpcapaciteiten. Ze is zich aan het toeleggen op met name het speerwerpen, met als beloning direct al het brons bij de Brabantse Kampioenschappen op dit onderdeel. Alsof dat niet genoeg was, presteerde ze hetzelfde bij het discuswerpen.
Al met al drie jeugdige atleten die gaan meedingen naar de titel van Sportman -junior van het jaar 2012!!!

We wensen hen heel veel succes bij de verkiezing op 16 april !!