Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

8 van Atledo

Geplaatst op zaterdag 23 maart 2013 om 13:11 uur

 

Op zondag 14 april wordt een trimloop gehouden voor iedereen die zijn of haar conditie wil testen of gewoon sportief bezig wil zijn. De opzet heeft enkel een recreatief karakter en is bedoeld voor sporters die graag een keer een langere afstand willen lopen waarbij het wedstrijdelement ondergeschikt is aan de prestatie.

Voor een aantal Atledo’ers eens wat anders dan het reguliere duurloopje in de Duiventoren en voor anderen een eerste test op weg naar Dwars door Dongen op 8 juni. Voor degenen die enkel op de baan trainen eens een leuke uitdaging voor een langere afstand in een mooie “natuurlijke” omgeving aan de rand van Dongen.

Het parcours is deels verhard (rondje Kanovijver) en deels onverhard (rondje trimbos). Een ronde is ca. 2 km waarbij men de mogelijkheid heeft om maximaal 5 rondjes te lopen, maar bij elke passage kan beslissen om eerder te finishen.

De start is om 09.30uur nabij de ingang van het trimbos aan de Oude baan in Dongen. Inschrijven kan ter plaatse tot 15 minuten voor de start of voor leden op de publicatieborden in de kantine. Kosten voor deelname zijn € 2,00 per deelnemer.

Graag zien we je op 14 april eventueel vergezeld van medelopers en/ of supporters aan de start.