Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledoers kansrijk voor podiumplaats Indoorcircuit

Geplaatst op maandag 25 februari 2013 om 17:15 uur

Het Regio 13 indoorcircuit bestaat uit 5 wedstrijden die in de periode december 2012 tot en met maart 2013 gehouden worden. Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn er verschillende Atledo atleten kansrijk voor een podiumplaats in het eindklassement.

Roos de Jong staat momenteel 2e bij de meisjes C-pupillen en zal deze plaats waarschijnlijk wel behouden.

Marjolein Bogers en Anne de Jong nog een spannende strijd te leveren voor een podiumplek bij de meisjes B-pupillen.  Zij staat nu respectievelijk tweede en derde maar de nr. 4 zit hen op de hielen.

Bij de A-pupillen jongens bezet Chuck Pols nu de derde plek, maar er zijn nog zeker vijf jongens die hem kunnen inhalen.

Voor Phill Pols  staat nu al vast dat hij zich Regiokampioen mag noemen bij de D-junioren, waar hij als 1e jaars  D-junior moet strijden tussen 2e jaars. Er is nog een wedstrijd te gaan maar met al drie keer een  eerste plaats is hij niet meer te verslaan. Dit is het derde jaar op een rij dat hij dit kampioenschap op zijn naam zal zetten. Ruben Bogers staat 4e en heeft met een beetje mazzel plaats 3 nog in het vizier.

Ook Maxime Beverwijk staat vierde in het tussenklassement bij de meisjes D-junioren, maar zij heeft nog een goede klassering nodig om te kunnen stijgen.

C-junior Glenn Pols staat nog 3e maar twee jongens kunnen hem nog van het podium afhalen. 1 daarvan is Lekan Dalenberg die al twee wedstrijden heeft gewonnen.

Ook Jorrit Heijkant zal ook een podiumplek gaan bemachtigen bij de VB groep16+ (Verstandelijk Beperkten)

Op 17 maart zal de prijsuitreiking in Rijen na de 5e wedstrijd plaatsvinden.