Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Medailles voor alle atleten bij indoor Den Bosch

Geplaatst op dinsdag 29 januari 2013 om 12:10 uur

Chuck Pols ging ‘s ochtends als enige atleet van deze club aan de start in deze wedstrijd. Hij sprong 1.10 hoog, sprintte een tijd van 6.4 sec. Hiermee stond hij zesde. Als laatste onderdeel mocht hij kogelstoten. Zette hiervoor de verste afstand van allemaal neer naar 7,26m wat voor hemzelf ook een PR betekende. Versloeg daarmee andere atleten en werd 2e. Mocht op het podium voor een mooie zilveren medaille.

In de middaggroep kwamen Phill Pols, Glenn Pols en Cas van Eersel aan de beurt. Phill startte met hoogspringen. Na 1.30m  was hij nog de enige die stond te springen. Na zijn vorige week behaalde PR van 1.45m waren de verwachtingen hoog. Hij voldeed daar prima aan. De hele aandacht van het publiek was voor hem. Hij wilde graag 1.46m halen voor de ranglijst van Nederland. Toen dat lukte ging voor hem de lat naar 1.50m Ook hier ging hij in de tweede sprong overheen. Een flinke nieuwe PR. Hij probeerde het nog even op de 1.52 m, maar was zijn kracht in zijn benen kwijt. Moest vervolgens meteen aan de start voor de sprint, deed die toch nog redelijk. Daarna met kogelstoten ook een mooie afstand van 8.30 m en ook de verste afstand. Werd dus veruit eerste van zowel de 1e als de 2e jaars D-junioren.

Glenn was intussen zijn onderdelen aan het doen bij de C-junioren. Met het kogelstoten kwam hij dicht in de buurt van zijn oude PR 10.64 cm. Was hier blij mee. Bij hoogspringen 1.50m en een mooie sprinttijd. Glenn werd 3e en ontving een bronzen medaille.

Cas van Eersel die vorige week nog goud ontving bij de B-junioren, ging nu ook weer goed. Helaas iets sterkere deelnemers in het veld bij hoogspringen en ‘n minimaal verschil bij de sprint. Cas werd dit keer 2e en kreeg de zilveren medaille.