Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jury oproep

Geplaatst op zondag 16 december 2012 om 07:22 uur

De kans is groot, dat je altijd al wel wilt helpen bij de sport van je kind of kinderen. Met veel enthousiasme volgen ze allemaal de trainingen. Het is nu winter, maar ......

er wordt gewoon keihard doorgewerkt aan de diverse vaardigheden, waaronder kracht, techniek en uithoudingsvermogen. Veel kinderen vinden het dan ook leuk om van tijd tot tijd aan wedstrijden mee te doen. Baanwedstrijden, indoorwedstrijden of de crossen door de bossen. Dit omdat ze misschien willen winnen, of gaan voor podiumplaatsen, maar ook gewoon sportief willen winnen van elkaar!  En zeker ook om te zien, wat ze al kunnen na al die training!

De wedstrijden worden verzorgd door vrijwilligers. Bij de grotere wedstrijden hebben we veel vrijwilligers nodig, maar doorgaans bij onze baanwedstrijden, indoor of cross komen we met 25 mensen toe, waarvan de meesten juryleden zijn. Als jurylid ben je goed bezig om de kleine –alhoewel, klein?!- atleten fanatiek te laten sporten, en je bent ook altijd bij je kind in de buurt. Samen uit, samen thuis, om het zomaar te noemen.

Nu voel je de vraag al lang aankomen natuurlijk! We zoeken namelijk uitbreiding van het aantal juryleden, dit i.v.m. verjonging en ook omdat we vermoeden, dat velen van jullie dit ook graag zouden willen doen! Toch?! Het zou mooi zijn, als jij een twee a driemaal per jaar als jury zou willen helpen. Daarmee zijn de kinderen en andere vrijwilligers prima geholpen.

Daarvoor moeten we wel even een cursus volgen. Eenmalig. Stelt qua tijd niet veel voor, het is veelal informatie en uitleg, maar het is wel nodig om zelf te weten, wat je kunt doen en hoe je het moet doen.

Het kost je drie zaterdagen –niet aaneengesloten- van een paar uur, ergens in de eerste drie maanden van het komende jaar.

Daarna krijg je regelmatig een verzoek of je wilt meehelpen bij bepaalde wedstrijden, waarbij je zelf kunt bepalen of je wilt helpen en een voorkeur kunt aangeven bij welk onderdeel je wilt helpen. We gaan dan proberen om aan deze wens te kunnen voldoen.

Het kost je helemaal niets, de cursus niet en koffie en thee zijn bij de cursus en wedstrijden altijd gratis. En als het wat langer duurt, ligt er altijd een lunchpakket klaar.

Heb je nog vragen, laat je maar horen.
Of wil je je aanmelden, dan ook heel graag!
Dat kan via woc@atledo.nl en alles wordt geregeld..

Met dank namens het Wedstrijd Organisatie Commissie !!