Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Districtstrainingen 2012/2013

Geplaatst op woensdag 19 september 2012 om 18:38 uur

Ook deze winter weer toptrainingen van toptrainers!

Komende winter is er in Midden Brabant weer de mogelijkheid om regionale trainingen te volgen onder leiding van toptrainers. Het aantal trainingen is zelfs fors uitgebreid tot tien trainingen tussen oktober en april. Ben jij super gemotiveerd om jouw talent te ontwikkelen op je favoriete onderdeel, dan zijn deze trainingen de ultieme kans daarvoor!

De DTMB is een samenwerking tussen acht atletiekverenigingen in Midden Brabant met als doel de talenten van jonge atleten in de regio verder te ontwikkelen. Deze trainingen zijn echter ook toegankelijk voor junioren van andere verenigingen.

Verschil met afgelopen seizoen is dat atleten zich van tevoren dienen in te schrijven voor een gehele cyclus van tien trainingen op één onderdeel. Er kan dus niet meer tussentijds geswitcht worden. Dit geeft onze trainers de kans om ook daadwerkelijk iets op te bouwen met een vaste groep atleten.  

Deze winter komen de volgende onderdelen aan bod:
Hoogspringen (Leendert Brethouwer)
Sprint (Coen Huyding)
Kogelstoten (Monique Kuenen)
Speerwerpen (Roar Strooper)
MILA (Greg van Hest)

De eerste trainingsdag voor de technische onderdelen staat gepland op zaterdag 13 oktober tussen 14.00u en 16.00u op de accommodatie van Attila.

De MILA-groep start op deze dag om 09.30u bij Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en zal ook de overige trainingen op zaterdagochtend afwerken.

Overige data voor de DTMB-trainingen zijn 27 oktober, 8 december, 22 december, 5 januari, 2 februari, 23 februari, 9maart, 23 maart en 6 april.

Er zal getraind worden op wisselende accommodaties, zodat de trainingen ook echt hun regionale karakter behouden. De overige locaties worden nog bekend gemaakt.

Inschrijving staat open voor atleten die na 1 november CD junior of 1e jaars B junior worden.

Er zal geen selectie plaatsvinden. Bij veel animo zullen de groepen wel op niveau ingedeeld worden. Meer informatie over de districtstrainingen is te vinden op http://www.regio13.nl/districts-trainingen. Ook kun je ons volgen op Facebook: www.facebook.com/DistrictTrainingMiddenBrabant


De kosten voor deelname zijn 75 euro voor de gehele reeks van tien trainingen.
Inschrijven verloopt via een eenmalig machtiging via de volgende link: https://www.inschrijven.nl/formulier?id=2012101300506&ag=j&tl=nl

De inschrijving sluit op 9 oktober, of eerder als het maximum deelnemersaantal voor een onderdeel bereikt is. Maak dus snel gebruik van deze unieke kans en schrijf je in voor de District Training Midden Brabant 2012-2013!